Taatsdeuren bij Top Deuren

Chique binnendeuren vindt u bij Top Deuren in de vorm van taatsdeuren. Deze deuren draaien, anders dan in de meeste gevallen, niet met scharnieren in een kozijn, maar rond een eigen as. Op deze manier zijn taatsdeuren niet alleen ruimtebesparend, ze ogen ook nog eens verfijnder en ze geven uw woning direct een luxe uitstraling.

Bijzondere deuren naar uw eigen smaak

U kunt ervoor kiezen de taatsdeuren enkelvoudig of dubbel te plaatsen. Ook bieden wij de mogelijkheid de taatsdeuren te combineren met vaste deuren in dezelfde look voor een fraai geheel. Taatsdeuren kennen een bijzonder elegante uitstraling en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt bij Top Deuren terecht voor:

  • Taatsdeuren van ijzer
  • Taatsdeuren van staal
  • Taatsdeuren van hout 

De kwaliteit is net als bij al onze deuren hoog, waarbij de kracht in de vakkundige en perfecte afwerking schuilt.

Collectie Top Deuren

In onze showroom kunt u de taats- en andere deuren uit onze collectie beter bekijken en ervaren. Verder kunt u met vragen altijd langskomen of vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij geven graag deskundig advies.

Contactformulier

Mail ons uw vraag of opmerking
  1. Verstuur

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom