25 jaar Top Deuren


Voor ons is 2018 een bijzonder jaar.

 

Top Deuren bestaat sinds 1993. Dit jaar bestaan wij dus 25 jaar! Mede dankzij het vertrouwen van u als klant mogen wij deze mijlpaal vieren.

 

In 1993 is Gert van den Top in Harskamp gestart met het opknappen van oude deuren. Gert had destijds een baan in de hout- en bouwmaterialenhandel en kon via zijn werk een aantal pallets b-keus deuren overnemen. Na verloop van tijd werden we dealer van een leverancier van deuren, waarmee het begin was gemaakt van een deurenspeciaalzaak. Gaandeweg volgden steeds meer merken en werden we ook dealer van verschillende leveranciers van deurbeslag en hang- en sluitwerk. De zaken gingen goed en Gert besloot in 1996 zijn baan op te zeggen en zich volledig te gaan richten op de deuren. Samen met zijn vrouw Willy runden ze de showroom aan huis. Tevens deed Gert zelf de bezorging en montage van de deuren. Enige tijd later werden er verschillende werknemers aangenomen zodat Gert en Willy zich zelf meer konden gaan richten op de verkoop en administratieve werkzaamheden.

Ruimtegebrek was de belangrijkste reden om in 2004 te gaan verhuizen naar ons huidige pand in Barneveld. We zijn ons meer gaan richten op de aannemerij en er kwamen nog een aantal medewerkers bij. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een deurenspeciaalzaak met alle kennis over deuren, hang- en sluitwerk en sierbeslag.


Samen met een team van 10 werknemers proberen we naadloos in te spelen op de wensen en eisen van de klant. Dit hadden wij niet kunnen bereiken zonder het vertrouwen van u, als klant! Iedere maand in 2018 zullen wij een nieuwe actie aanbieden om u te bedanken. 

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom