Svedex deuren, voor ieder interieur

Een deur voor elk interieur. Bij Svedex ontwerpen ze deuren die het interieur mooier maken. Deuren die passen binnen een bepaalde woonstijl en die uw woning net dat beetje meer geven. Of u nu gaat voor een deur uit de Casual, de Elegant of de Passie collectie; met een Svedex deur uit onze ruime collectie maakt uw woning in een keer af.

Als kwaliteit telt

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur wat betreft het interieur. Bij Top Deuren in Barneveld begrijpen we dat als geen ander. Ons ruime assortiment hoogwaardige kwaliteitsdeuren biedt mogelijkheden voor iedereen. Svedex deuren mogen in een dergelijke hoogwaardige deurcollectie zeker niet ontbreken. De perfecte afwerking, de grote diversiteit en de mogelijkheden om uw binnendeuren te laten opgaan in uw interieur zijn de voordelen van Svedex deuren die ons bij Top Deuren bijzonder aanspreken. Wilt u het met eigen ogen ervaren? Kom dan eens aan in onze ruime showroom in Barneveld, waar we u met hulp en advies terzijde staan.

Verdere informatie

Wanneer u meer wilt weten over Svedex deuren raden wij u aan de collectie eens te bekijken of om contact met ons op te nemen. Natuurlijk zien wij u ook graag verschijnen in onze winkel annex showroom aan de Voltastraat in Barneveld!  

Contactformulier

Mail ons uw vraag of opmerking
  1. Verstuur

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom