Nieuws

Nieuws


G. Bonomi & Figli


Wij zijn exclusieve dealer geworden van GBT beslag of te wel G. Bonomi & Filgi beslag. Dit beslag wordt gemaakt in Italië en bestaat al sinds 1720. Het beslag kenmerkt zich door toewijding, passie en een eeuwenlange ervaring. Dit resulteert in complete series hang- en sluitwerk met een uiterste verfijnde stijl met oog voor detail. Nieuw beslag Dauby Pure


Nieuw bij ons te verkrijgen het Dauby beslag. Zij zijn een importeur van exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag uit Europa. Bij het Retroprograma wordt het metaal gegoten in zandmallen. Deze techniek werd 3000 jaar voor Christus al gebruikt, hierna worden de producten met de hand verder afgewerkt. Dit proces zorgt ervoor dat het beslag een korrelige oppervlakte krijgt en dus kleine imperfecties vertoont. Hierdoor is elk beslag uniek en krijgt het een artisanale oude look. Verder wordt er gewerkt met natuurlijk materialen zoals brons, wit brons, brittanium, smeedijzer en dergelijke. Het metaal gaat na loop van tijd patineren. Tevens hebben wij gebruikt gemaakt van ruw brons en ruw metaal. Dit geeft het beslag een pure, ruwe en stoere uitstraling. Kortom hou ouder hoe mooier! 

 
MAATWERK KOZIJN MET GLAS EN EEN TAATSDEUR


Nieuw in onze showroom. Een mooi zwart maatwerk kozijn met veel glas voor een strakke afscheiding van bijvoorbeeld woonkamer naar hal. U krijgt door dit kozijn veel licht binnen. Dit kozijn wordt voor u ingemeten en speciaal op maat gemaakt. Het kozijn heeft geen glaslatten en dat maakt dit product uniek. Het voorbeeld in onze showroom heeft een taatsdeur u kunt ook kiezen voor een andere deur. Heeft u hier vragen over, of wilt u weten wat er bij u mogelijk is neem dan contact met ons op, of kom langs. 

 
ZWART SCHUIFDEURSYSTEEM


Nieuw bij ons in de showroom. Een zwart schuifdeursysteem met een industriële look. Geschikt voor elke ruimte in en om huis. Met deze rails krijgt u een stoere industriële look. De rest van de look bepaald u met de keuze van uw deur. De rails is gemaakt van staal en ook bij intensief gebruikt blijft hij mooi en geruisloos functioneren. Wilt u hier meer over weten en wat de mogelijkheden voor u zijn. Neem dan gerust contact met ons op.  

 
 


Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom