Industriële binnendeur

Industriële binnendeur

Kennen jullie dat die minimalistische stalen deuren? Nu zijn ze er ook in hout! En wat een prachtig alternatief wij vinden ze mooier! En voor u als klant zijn ze goedkoper. In zowel een stompe als een opdek uitvoering van standaardmaten tot maatwerk. Ze zijn leverbaar in de kleuren zwart en wit. En wij hebben mooie verfijnde bijpassende stalen deurkrukken! Vraag ernaar bij één van onze verkoopadviseurs. 

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom