KZG kozijn

KZG kozijn

Nieuw in onze showroom. Een mooi zwart maatwerk kozijn met veel glas voor een strakke afscheiding van bijvoorbeeld woonkamer naar hal. U krijgt door dit kozijn veel licht binnen. Dit kozijn wordt voor u ingemeten en speciaal op maat gemaakt. Het kozijn is gemaakt van hout en heeft geen glaslatten en dat maakt dit product uniek. Het voorbeeld in onze showroom heeft een taatsdeur u kunt ook kiezen voor een andere deur. Heeft u hier vragen over, of wilt u weten wat er bij u mogelijk is neem dan contact met ons op, of kom langs. 

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom