Taatsdeuren

Taatsdeuren

Top deuren presenteert de nieuwe Taatsdeuren met trots in de showroom. Deze houten deuren met een MDF toplaag hebben dezelfde uitstraling als de stalen deuren op de markt. Daarnaast kan je bij de Taatsdeuren dichte deuren erbij krijgen in dezelfde look. Kom naar de showroom om een dubbeldeurstel te bewonderen en u te laten adviseren door één van onze verkopers. 
 
Bij ons exclusieve taatssysteem zit het draaimechanisme in de deur zelf. De deur wordt dan bevestigd met een RVS rozet op de vloer en in het plafond. Dit betreft een maatwerkdeur, dat houd in dat hij in vrijwel alle maten leverbaar is. 

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom