Achterdeuren

Een achterdeur lijkt zo vanzelfsprekend in u woning. Maar denkt u nu eens goed na, hoe veilig en inbraakwerend is uw huidige deur eigenlijk? Top Deuren levert alle achterdeuren standaard met een meerpuntsluiting, niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor de duurzaamheid van de deur.  De deur zit op 3 plekken standaard in het kozijn en heeft hierdoor de minste kans op krom trekken en om te gaan werken. Ook een achterdeur met een hoge borstwering is mogelijk. Daarnaast kunt u kiezen voor een luxe uitvoering met paneel i.p.v. stapeldorpels. 

 

-Massief hardhout

-verkrijgbaar in alle maten

-3,8 cm, ook verkrijgbaar in 5,4 cm dikte

-6 jaar garantie 

-Prijsindicatie €245,-- t/m €1084,--

 

 Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom