G. Bonomi & Figli beslag

Giuseppe Bonomi is de grondlegger van het messing gieterijbedrijf dat is opgericht in 1720 en zich bevindt in de Italiaanse stad Tione di Trento. De gieterijproducten van G. Bonomi & Figli kenmerken zich door toewijding, passie en een eeuwenlange ervaring. Dit resulteert in complete series hang- en sluitwerk met een uiterst verfijnde stijl met oog voor ieder detail. In alle gevallen is sprake van top-kwaliteit. 

 

Veel G. Bonomi & Figli producten zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot geliefde cultobjecten. Alhoewel trends en design veranderlijk zijn, blijven omschrijvingen als prestige, glamour en elegantie altijd van toepassing. Ze geven blijk van een hoog kwaliteitsbewustzijn, kenmerkend voor de Italiaanse school

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom