Scharnieren

Scharnieren

Bij nieuwe deuren horen de juiste schanieren, en ook daarvoor kunt u terecht bij Top deuren. Wij zorgen ervoor dat u alles in huis krijgt voor een complete deur. Uiteraard helpen onze verkopers u bij de keuze van de juiste schanieren.


Tevens is de laatste trend in de scharnieren de “onzichtbare” scharnier. Deze zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en stijlen passend in de juiste kozijnen. Bij Top Deuren kunt u deze artikelen compleet in kozijn/deur situatie aanschouwen.

 
Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom