Sloten

Sloten

Om uw huis te beschermen tegen inbraken kunt u uw buitendeuren voorzien van een goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk. Een goede inbraakbeveiliging bestaat uit een veiligheidsslot, veiligheidscilinder, veiligheidssluitkom en veiligheidsbeslag.

 

Nemef heeft een breed assortiment aan sloten voor binnen- en buitendeuren, zelfs voor toepassing waar beveiliging een grote rol speelt. Binnen dit assortiment vindt u de bekende Nemef 1200 serie sloten in diverse uitvoeringen en zelfs in complete sets inclusief deurbeslag.

 

Wij zijn dealer van deze bovengenoemde Nemef sloten.

 

 

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom