Budget deurbeslag

Budget deurbeslag

Top Deuren biedt een complete lijn kwaliteit deurbeslag die perfect aansluit bij uw hedendaagse interieur. Ons deurbeslag leveren wij in diverse basismodellen en massieve designmodellen. Uiteraard hebben wij ook bijpassende rozetten en scharnieren om het geheel compleet te maken. 

 

Al onze modellen leveren wij tegen zeer scherpe prijzen. Zo hebben wij voor ieder interieur en portemonnee het juiste deurbeslag!

 

De deurkrukken van Top Deuren worden volgens onze eigen hoge kwaliteitseisen geproduceerd van RVS 304. Het binnenwerk is gemaakt van staal, zodat het tegen een stootje kan. Alle deurkrukken zijn geveerd, zodat de krukken ook op deuren met sloten, zonder of met zwakke vering, gebruikt kunnen worden. Ook aan de details is gedacht. Zo is bijvoorbeeld het inbusboutje voor extra stevigheid aan de onderkant en uit het zicht geplaatst.


 

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom