Budget deuren serie modern

Budget deuren serie modern

Onze budget deuren, uit de serie Modern, hebben een strak haaks profiel i.c.m. een vlak paneel.Tevens zijn er een aantal modellen met brede stijlen en smalle stijlen. De stompe deuren worden geleverd in de grondverf en de opdek deuren zijn standaard in de voorlak in kleur ral 9010.

 

Deze deuren zijn in samenwerking met een leverancier ontworpen en op de markt gezet door Top Deuren. De deuren zijn scherp geprijst en kunnen normaal gesproken geleverd worden binnen één werkweek. Kom naar de showroom om een keuze te maken uit één van de vele modellen.

 

 

 

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom