Afgelakte deuren

Afgelakte deuren

Ik kies voor afgelakte, deuren die perfect passen bij mijn moderne interieur. Deuren met een heldere vormgeving door een strak samenspel van verticale en horizontale lijnen. De dieper liggende panelen zorgen voor mooie contrasten. De glasdeuren hebben aan beide zijden dezelfde uitstraling, omdat zij geen glaslatten bevatten. Deuren met de smalle stijlen ogen mooi ‘licht en rank’, terwijl de brede stijlen deuren ‘voornaam en rijk’ uitstralen.


Deurkrukken met een vierkant rozet passen heel mooi bij deze serie deuren.


Deze laatst genoemde deuren zijn leverbaar in ral 9010 en ral 1013.

 

 

 

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom