Entra

KWALITEIT, DUURZAAMHEID EN DESIGN

Entra BV levert toonaangevend Italiaans deurbeslag in zowel klassiek als modern design. De drie merklijnen ENTECH®Entra en E&A vormen samen een zeer compleet assortiment aan binnen- en buitendeurbeslag. Uitgangspunt is daarbij het aanbieden van de mooiste modellen en de hoogste kwaliteit, met alle eigenschappen die u van Italiaans design mag verwachten.

Vanuit Roosendaal worden zowel deur- en deurkrukspeciaalzaken als de professionele ijzerwarenvakhandel in de Benelux bediend. De verkoop en het hele logistieke proces vinden van hieruit plaats.

Entra BV vormt een partnerschap met producent ENTECH srl Italia. In het productieproces staan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid centraal. In de ontwikkeling van zowel grondstoffen, coatings en verpakkingsmaterialen streven wij naar volledig ecologische en recyclebare processen en producten. Zo zien wij de toekomst.

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom