Reinaerdt deuren

Voor de woning- en appartementenbouw heeft REINÆRDT een scala aan producten. De standaard dichte witlakdeur “witte vos” is een deur die in heel veel woningen in Nederland hangt. Hierbij ligt de keuze voor een stalen kozijnvariant erg voor de hand. Onze stalen kozijnen zijn in veel varianten leverbaar en snel te monteren, zonder gespecialiseerd gereedschap.

Voor de klant die een eigentijdse deur wil die helemaal bij zijn of haar interieur past hebben wij de “CITY Collectie” ontwikkeld. Een 7-tal modellen, in zowel stompe als opdekuitvoering verkrijgbaar, en de mogelijkheid de vlakverdelingen te voorzien van verschillende glassoorten of met verschillende paneelvullingen. Verkrijgbaar in de RAL KLEUREN 9010 EN 1013. En mocht dit alles nog niet genoeg zijn heeft REINÆRDT nog altijd haar wat traditionelere Stijldeur collectie, of u kiest voor een edel-fineer of een hardkunststof toplaag.

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom