Ten Hulscher

Ten Hulscher is onze partner in deurbeslag. Zij hanteren onderstaande merken en thema`s. Bij Top Deuren in de showroom is een grote zuil van GPF bouwbeslag aanwezig en diverse modellen van de overige artikelen. 


GPF bouwbeslag is ons private label en wordt in onze beste fabrieken vervaardigd. Het brede assortiment in Roestvast Staal, Smeedijzer en Aluminium kenmerkt zich door de aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding en de vernieuwende en creatieve verkoopaanpak.


Kirkpatrick uit Engeland produceert al voor ruim 150 jaar hoogwaardige kwaliteit smeedijzer bouwbeslag. De producten zijn sterk en duurzaam en niet te vergelijken met goedkopere gietproducten. Ten Hulscher bv is exclusief importeur van Kirkpatrick producten.

 

Ons voorraadprogramma van Mandelli uit Italië is met zorg en visie samengesteld. Met de achterliggende gedachte dat deurbeslag een belangrijk onderdeel van ons interieur uitmaakt, ontwerpen topdesigners het deurbeslag.

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom