Theuma

Elk project is anders en iedere klant is uniek. Daarom zijn wij leverancier van Theuma. Deze deuren voldoen aan de verschillende klantspecifieke eisen. Of het nu gaat om design, afwerking of een specifieke toepassing bij Theuma vindt u een deur voor elk interieur.

Met een oppervlak van ruim twee vierkante meter, zijn deuren en kozijnen in grote mate sfeerbepalend in het interieur. De uitstraling van uw deuren en kozijnen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kleur en uitvoering van de toplaag. In het assortiment van Theuma vindt u de juiste deur met het bijpassende kozijn. Van modern tot klassiek, van natuurlijk hout tot high-tech gelakt en hoog resistent.


De deuren zijn tevens verkrijgbaar in brand-, geluid- en/of inbraakwerende uitvoering. Gecertificeerd conform de nationale en internationale regelgeving.

Naast de traditioneel toegepaste draaideur in opdek of in stompe uitvoering, leveren wij ook schuifdeursystemen ‘in de wand’ en ‘voor de wand'.

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom