Nieuws

Nieuws

 

25 jaar


Voor ons is 2018 een bijzonder jaar.

 

Top Deuren bestaat sinds 1993. Dit jaar bestaan wij dus 25 jaar! Mede dankzij het vertrouwen van u als klant mogen wij deze mijlpaal vieren. Daarom hebben wij iedere maand een actie met betrekking tot ons 25 jarige bestaan. Kijk daarvoor onder de ''kop'' jubileum. 

 

Houten ''stalen'' deuren  

 

Ze zijn niet meer weg te denken zwarten deuren met glas voor een ruimtelijk effect en met smalle roedes. Inmiddels zijn er diverse deurenleveranciers die dit model aanbieden. Wij hebben van diverse deurenleveranciers een opstelling staan. En als u vragen hierover heeft neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Of kom langs! 

 


Nieuw beslag Dauby Pure


Nieuw bij ons te verkrijgen het Dauby beslag. Zij zijn een importeur van exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag uit Europa. Bij het Retroprograma wordt het metaal gegoten in zandmallen. Deze techniek werd 3000 jaar voor Christus al gebruikt, hierna worden de producten met de hand verder afgewerkt. Dit proces zorgt ervoor dat het beslag een korrelige oppervlakte krijgt en dus kleine imperfecties vertoont. Hierdoor is elk beslag uniek en krijgt het een artisanale oude look. Verder wordt er gewerkt met natuurlijk materialen zoals brons, wit brons, brittanium, smeedijzer en dergelijke. Het metaal gaat na loop van tijd patineren. Tevens hebben wij gebruikt gemaakt van ruw brons en ruw metaal. Dit geeft het beslag een pure, ruwe en stoere uitstraling. Kortom hou ouder hoe mooier! 

 

 

 
 
 


Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom