Rustieke deuren


Nieuw in onze showroom is de zwarte schuifdeurrails. Geschikt voor elke ruimte in en om huis. Met deze rails krijgt u een stoere industriële look. De rest van de look bepaald u met de keuze van uw deur. De rails is gemaakt van staal en ook bij intensief gebruikt blijft hij mooi en geruisloos functioneren. Wilt u hier meer over weten en wat de mogelijkheden voor u zijn. Neem dan gerust contact met ons op.  

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom