Woodlike deuren

Een nieuwe trend op het gebiedt van binnendeuren. Bent u op zoek naar iets speciaals dan zou u voor deze deuren kunnen gaan. De deuren hebben een natuurlijke en robuuste uitstraling en passen vrijwel in ieder soort interieur, van sober en stoer tot landelijk en modern.


Het is eventueel ook mogelijk om een tafel van deze deuren te laten maken met stalen onderstel. Hierdoor kunt u de stijl helemaal doorvoeren. Wilt u de deur in het echt bekijken? Van harte welkom in onze showroom! 

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom