Over ons

                 

De grootste deurenspeciaalzaak van Midden-Nederland. 


Top Deuren is in 1993 opgericht. Door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt waardoor een verhuizing naar het huidige pand noodzakelijk werd. Het pand heeft een prachtige, ruime showroom, een groot magazijn en een praktische werkplaats. Hier hebben wij ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van luxe binnen- en buitendeuren.


Top Deuren is aangesloten bij de Erkend Deuren Specialist (EDS).

Deze organisatie bestaat uit deurenspecialisten die streven naar uitstekende kwaliteit en service. Door de samenwerking met andere deurenspecialisten zijn er diverse malen spetterende acties en aanbiedingen mogelijk. Op www.deur.com kunt u zien waar de andere deurenspecialisten gevestigd zijn.


Als dealer van diverse fabrikanten wordt er een breed scala aan deuren geleverd. Omdat de vergelijking van verschillende deuren vanuit een catalogus in de praktijk vaak lastig is, hebben wij een uitgebreide showroom. U kunt hier naar hartenlust ons assortiment bekijken. De brede keuze zit meestal in de details. Vragen zoals welke profilering er past bij uw woonstijl, of u voor glas in lood gaat of toch voor facet geslepen glas in de deur, of een voordeur met een smeedijzeren sierrooster goed bij uw huis past, kunnen wij helpen te beantwoorden. Dit kunnen wij omdat wij dagelijks met deuren bezig zijn en u daarom een gedegen advies kunnen geven. Op het gebied van beslag is er ook veel mogelijk. U kunt het beslag direct bekijken bij de gekozen deur. 


Heeft u een keuze gemaakt?

Als de keuze gemaakt is, kunnen we een beslissing nemen wat er in uw geval de beste mogelijkheid is op het gebied van hang- en sluitwerk. Wij kunnen diverse mogelijkheden aanbieden voor een dubbel deurstel of schuifdeuren. Ook een meerpuntsluiting in uw deur kunnen wij compleet verzorgen. 


Onze montagemedewerkers kunnen uiteindelijk zorgen voor de complete plaatsing van de deur. Zij maken ter plekke alles pasklaar, plaatsen het glas en monteren het beslag. Onze montagedienst beschikt over een bedrijfswagen die zo is ingericht dat er productief gewerkt kan worden. Wij kunnen u op deze manier nog beter van dienst zijn. 

Deuren & Kozijnen

Een op maat gesneden advies door deskundigheid en vakkennis…


Als dealer van met zorg geselecteerde fabrikanten levert Top Deuren een zeer breed scala aan deuren. Onderling vergelijk vanuit een catalogus is in de praktijk vaak lastig, vandaar dat er een bijzonder ruime showroom is gerealiseerd. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende deuren bekijken.

Ontzorging

  1. Hulp en advies
  2. Keuze in showroom
  3. Vervoer naar locatie
  4. Montage en afwerking

Laat u echt inspireren

Ook op het gebied van beslag is er heel veel mogelijk.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur. De aanwezige specialisten adviseren wat in uw specifieke geval het beste is op het gebied van hang- en sluitwerk. De montagemedewerkers kunnen uiteindelijk ook zorgen voor de complete plaatsing van de deur.

Showroom